Cîţu: Bugetul a fost construit ca salariile să fie plătite până la finalul anului. Dacă în timpul anului există creşteri de cheltuieli salariale peste ceea ce a fost bugetat, cei care le-au făcut trebuie să revină asupra lor

14:40 / 2021.05.04

Premierul Florin Cîţu a afimat, marţi, că bugetul a fost construit astfel încât banii pentru salariile din sectorul bugetar să ajungă până la finalul anului, dar fără creşteri salariale. ”Dacă în timpul anului există creşteri de cheltuieli â salariale peste ceea ce a fost bugetat, cei care le-au făcut trebuie să revină asupra lor”, a transmis premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat, marţi, dacă se rămâne fără bani de salarii în magistratură şi a afirmat: ”Nu are cum să se rămână fără bani de salarii. Bugetul a fost construit ca salariile să fie plătite până la finalul anului. Dacă în timpul anului există creşteri de cheltuieli salariale peste ceea  ce a fost bugetat, cei care le-au făcut trebuie să reviă asupra lor sau să răspundă ce s-a întâmplat acolo. În acest moment, aşa cum a fost construit bugetul, sunt exact cheltuielile salariale care  ajung pentru tot sectorul public, până la finalul anului, fără creşteri salariale, bineînţeles”.

Grefierii acuză Ministerul Justiţiei de imixtiuni în activitatea instanţelor de judecată în ceea ce priveşte plata drepturilor salariale şi reclama faptul că preşedinţii curţilor de apel sunt sunaţi pentru a nu pune în aplicare decizii definitive ale instanţelor care prevăd majorări salariale. 

 

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Sursă: news.ro

Legate de știri

President Ilham Aliyev: “Kharibulbul” festival will now be held in Shusha every year

President Ilham Aliyev: “Kharibulbul” festival will now be held in Shusha every year

Shusha: The cultural capital of Azerbaijan

Shusha: The cultural capital of Azerbaijan

Azerbaidjanul marchează 98 de ani de la nașterea  Liderului național Heydar Aliyev

Azerbaidjanul marchează 98 de ani de la nașterea Liderului național Heydar Aliyev