Protest spontan la Arad, unde oamenii sunt nemulţumiţi de noile restricţii

10:20 / 2021.03.27

Aproximativ 50 de oameni au ieşit, vineri seara, în centrul municipiului Arad, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de decizia autorităţilor de la Bucureşti de a interzice circulaţia după ora 20.00 în localităţile cu incidenţă a cazurilor de COVID mai mare de 4 la mia de locuitori, în acest scenariu încadrându-se oraşul Arad şi nouă comune din judeţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Protestul arădenilor a fost unul spontan şi a avut loc în faţa Palatului Administrativ, în care funcţionează Primăria şi Prefectura Arad.
 
Participanţii nu au scandat, ci au stat doar pe platoul din faţa Palatului Administrativ, în timp ce au fost supravegheaţi de forţe de ordine.
 
Protestul s-a încheiat fără incidente, iar jandarmii au precizat că nu au fost aplicate sancţiuni.
 
Municipiul Arad şi nouă comune din judeţ vor aplica restricţiile de circulaţie după ora 20.00, conform noilor măsuri pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2 prevăzute în hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Sursă: news.ro

Legate de știri

President Ilham Aliyev: “Kharibulbul” festival will now be held in Shusha every year

President Ilham Aliyev: “Kharibulbul” festival will now be held in Shusha every year

Shusha: The cultural capital of Azerbaijan

Shusha: The cultural capital of Azerbaijan

Azerbaidjanul marchează 98 de ani de la nașterea  Liderului național Heydar Aliyev

Azerbaidjanul marchează 98 de ani de la nașterea Liderului național Heydar Aliyev