Ilfov: Comuna Glina, unde rata de infectare cu COVID-19 a ajuns la 6,85 la mia de locuitori, a intrat în carantină vineri seara

10:20 / 2021.03.27

Comuna ilfoveană Glina, cu satele aparţinătoare, a intrat, vineri seara, în carantină pentru două săptămâni, după ce rata de infectare cu COVID-19 a ajuns la 6,85 de cazuri la mia de locuitori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prefectura Ilfov a anunţat că, în urma analizei de risc făctută de Direcţia de Sănătate Publică şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat, în şedinţă extraordinară, Hotărârea nr. 56 din 26.03.2021 privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Glina, cu satele aparţinătoare Glina, Căţelu şi Manolache.

Propunerea CJSU Ilfov a fost înaintată Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii.

Ca urmare, şeful DSU, secretarul de stat dr. Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6754 din 26.03.2021 privind instituirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Glina, cu satele aparţinătoare Glina, Căţelu şi Manolache, începând din 26 martie, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, până în 9 aprilie, ora 22:00.

Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 calculată vineri, pentru perioada 12- 25 martie, este de 6,85 la mia de locuitori în comuna Glina.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Sursă: news.ro

Legate de știri

President Ilham Aliyev: “Kharibulbul” festival will now be held in Shusha every year

President Ilham Aliyev: “Kharibulbul” festival will now be held in Shusha every year

Shusha: The cultural capital of Azerbaijan

Shusha: The cultural capital of Azerbaijan

Azerbaidjanul marchează 98 de ani de la nașterea  Liderului național Heydar Aliyev

Azerbaidjanul marchează 98 de ani de la nașterea Liderului național Heydar Aliyev