Salvamontiştii au primit, în ultimele 24 de ore, 28 de apeluri pentru a interveni de urgenţă/ Cele mai multe au fost adresate Salvamont Sinaia

10:20 / 2021.03.27

Salvamontiştii au primit, în ultimele 24 de ore, 28 de apeluri pentru a interveni de urgenţă, cele mai multe dintre acestea fiind adresate Salvamont Sinaia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 28 de apeluri de urgenţă, arată reprezentanţii Salvamont.

Dintre acestea, cinci apeluri au fost pentru Salvamont Sinaia, 4 pentru Salvamont Municipiul Braşov, câte 3 pentru Salvamont Gorj şi Salvamont Harghita, câte două pentru Salvamont Maramureş, Salvamont Alba, Judeţul Gorj şi Judeţul Buzău, precum şi câte un apel pentru Salvamont Cluj, Salvamont Prahova, Salvamont Prahova-Azuga, Judeţul Bistriţa-Năsăud şi Judeţul Mehedinţi.

"S-au mai primit 61 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre starea pârtiilor din domeniile schiabile", menţionează sursa citată.

Anterior, salvamontiştii au avertizat că, până sâmbătă seară, este risc mare de avalanşe în Carpaţii Meridionali. În Munţii Făgăraş, riscul este mare şi la altitudini mai mici de 1.800 de metri, în timp ce în Bucegi, Parâng-Şureanu şi Ţarcu-Godeanu sunt vizate zonele înalte. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Sursă: news.ro

Legate de știri

President Ilham Aliyev: “Kharibulbul” festival will now be held in Shusha every year

President Ilham Aliyev: “Kharibulbul” festival will now be held in Shusha every year

Shusha: The cultural capital of Azerbaijan

Shusha: The cultural capital of Azerbaijan

Azerbaidjanul marchează 98 de ani de la nașterea  Liderului național Heydar Aliyev

Azerbaidjanul marchează 98 de ani de la nașterea Liderului național Heydar Aliyev