Dezvoltatorul imobiliar Impact a listat la Bursa de Valori Bucureşti o emisiune de obligaţiuni în valoare de 6,6 milioane de euro

10:20 / 2021.03.27

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor a listat la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) o emisiune de obligaţiuni în valoare de aproape 6,6 milioane euro, se arată într-un comunicat transmis vineri de BVB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Impact Developer & Contractor (IMP), una dintre primele companii listate la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), a listat la BVB o emisiune de obligaţiuni în valoare de aproape 6,6 milioane euro, se arată în comunicat.

„Piaţa de capital reprezintă în continuare axul central al strategiei de expansiune la nivel naţional a companiei noastre, datorită condiţiilor de siguranţă, certitudine şi transparenţă deplină. Succesul acestei runde de finanţare ne motivează să ne pregătim pentru o nouă emisiune de obligaţiuni destinată proiectelor de anvergură pe care le vom lansa în 2021 şi 2022”, a declarat directorul general al Impact, Sorin Apostol.

Emisiunea cuprinde 13.163 de obligaţiuni denominate în euro, cu o maturitate de şase ani şi o valoare nominală de 500 euro/obligaţiune. Obligaţiunile au fost emise la finalul unui plasament privat derulat în decembrie 2020 şi intermediat de SSIF TradeVille şi au o dobândă fixă de 6,40% procent anual.

Impact Developer & Contractor a înregistrat în anul 2020 venituri din vânzarea proprietăţilor imobiliare în valoare de 42,7 milioane euro, în creştere cu 29,4% faţă de anul 2019, reprezentând din acest punct de vedere cel mai bun rezultat al dezvoltatorului, din ultimul deceniu. Într-un an marcat de pandemie, compania a tranzacţionat un total de 369 de apartamente (31.191 mp suprafaţă construită), dintre care 205 în ansamblul rezidenţial Greenfield Băneasa şi 164 în proiectul Luxuria Residence. 

 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Sursă: news.ro

Legate de știri

President Ilham Aliyev: “Kharibulbul” festival will now be held in Shusha every year

President Ilham Aliyev: “Kharibulbul” festival will now be held in Shusha every year

Shusha: The cultural capital of Azerbaijan

Shusha: The cultural capital of Azerbaijan

Azerbaidjanul marchează 98 de ani de la nașterea  Liderului național Heydar Aliyev

Azerbaidjanul marchează 98 de ani de la nașterea Liderului național Heydar Aliyev