Ouzounidis, înaintea "dublei" cu Chindia: Dacă ne gândim la meciul de cupă, pierdem amândouă partidele

16:50 / 2021.02.25

CS Universitatea Craiova joacă două meciuri la rând cu Chindia Târgovişte, în campionat şi în Cupa României, iar tehnicianul echipei oltene, Marinos Ouzounidis, a insistat asupra faptul că, dacă jucătorii săi se gândesc la a doua partidă şi nu la prima, le vor pierde pe amândouă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne aşteptăm la un meci dificil, am spus de multe ori că la fiecare meci trebuie să fim concentraţi, să fim serioşi, disciplinaţi şi să dăm totul Nu poţi câştiga meciuri dacă nu dai sută la sută. Nu ştim care o să fie calitatea terenului, probabil va fi o problemă pentru noi, pentru că suntem obişnuiţi să jucăm rapid, să menţinem un ritm ridicat în timpul jocului, dar cel mai important este să ne adaptăm repede condiţiilor pe care le vom găsi. Am văzut primul meci, au fost multe rezerve, jucători care au evoluat pe alte poziţii, în plus golul a fost incorect acordat, a fost o decizie greşită a arbitrului, dar asta se poate întâmpla în timpul partidelor. Dar am văzut şi că adversarul este o echipă bună, organizată, au un antrenor foarte bun, am auzit că a jucat aici, că a fost un bun fundaş, căpitanul echipei, are respectul meu. Probabil că vor încerca să dea mai mult împotriva noastră, aşa e viaţa. Întâi ne vom concentra pe meciul de campionat, apoi vom vedea. Întotdeauna important este primul meci. Dacă ne gândim la meciul de cupă, le pierdem pe amândouă. Ar fi o mare greşeală să ne gâdim la al doilea meci. Trebuie să ne gândim la primul. Dacă ai un rezultat bun în primul, ai mai multă încredere, te simţi mai bine înaintea celui de-al doilea. Dacă pierzi primul meci, intri sub presiune înaintea celui de-al doilea. primul pas este cel mai important. Şi vor fi două meciuri total diferite. În campionat, mai poţi face greşeli, în cupă nu poţi. (n.r. - despre Elvir Koljici) E bine când revine un jucător după accidentare. Ştim calitatea lui, dar deocamdată face părţi din antrenamente, nu le face în întregime, trebuie să fim răbdători cu el, să nu riscăm, pentru că a stat în afara terenului mult timp. Prefer încă o săptămână decât să intre prea devreme şi să rişte o reaccidentare. În aceeaşi situaţie sunt Ofosu, Acka, Bălaşa, care e o problemă, deoarece nu avem altă soluţie în centrul defensivei, dar mă concentrez asupra jucătorilor pe care îi am la dispoziţie, decât asupra celor pe care nu îi am. Staff-ul medical face o treabă bună şi cred că în două săptămâni vom avea mai mulţi jucători cu noi", a spus antrenorul grec, într-o conferinţă de presă.

Partida Chindia Târgovişte - CS Universitatea Craiova va avea loc, sâmbătă, de la ora 20.00, la Buzău, în etapa a XXV-a a Ligii I. Partida din sferturile de finală ale Cupei României va fi tot la Buzău, marţi, de la ora 20.30.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Sursă: news.ro

Legate de știri

President Ilham Aliyev: Azerbaijan has closed the drug trafficking route from Iran to Armenia and then to Europe

President Ilham Aliyev: Azerbaijan has closed the drug trafficking route from Iran to Armenia and then to Europe

President Ilham Aliyev: Azerbaijan is ready to start talks with Armenia on delimitation of borders

President Ilham Aliyev: Azerbaijan is ready to start talks with Armenia on delimitation of borders

President Ilham Aliyev participates in CIS Heads of State Council's session in video conference format VIDEO

President Ilham Aliyev participates in CIS Heads of State Council's session in video conference format VIDEO