CFR Călători lansează din 4 ianuarie Trenurile Zăpezii 2021

13:11 / 2020.12.30

CFR Călători lansează pe 4 ianuarie "Trenurile Zăpezii 2021", ofertă de călătorie valabilă până pe 28 februarie 2021, informează CFR Călători, printr-un comunicat.

Prin această ofertă, turiştii şi pasionaţii sporturilor de iarnă se pot bucura de o reducere de 25% la trenurile care au ca destinaţie/plecare cele mai căutate staţiuni montane cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

Reducerea de 25% se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinaţie una dintre staţiile: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov, Vatra Dornei Băi hc sau Vatra Dornei.

"Se apropie o perioadă mult aşteptată de mulţi dintre noi care au dus lipsa pârtiilor de schi, a zăpezii sau pur şi simplu a unei plimbări în aerul de la munte. De aceea venim mai devreme ca în alţi ani cu oferta "Trenurile Zăpezii" pentru a vă asigura o călătorie scutită de neplăcerea cozilor pe şosele şi unde nu trebuie să stai ţintuit în scaun pe toată durata călătoriei sau să nu poţi pleca cu mai mult de 3-4 tovarăşi de drum. Cu CFR Călători poţi transforma câteva ore de stres la volan într-o perioadă de relaxare cu toţi prietenii pe care-i vrei aproape, cu familia sau pur şi simplu cu laptopul sau cartea ta preferată. Şi totul la un preţ cu 25% mai mic la trenurile spre munte sau cu reduceri şi mai mari pentru deplasările la sfârşit de săptămână, între staţiuni", a declarat Dan Costescu, director general CFR Călători.

Cu oferta Trenurile Zăpezii 2021 preţul biletului pe ruta Bucureşti - Predeal este de 30,60 lei, cu 8,90 lei mai puţin faţă de preţul întreg; pe ruta Satu Mare - Predeal preţul biletului este de 84,15 lei, cu 26,75 lei mai puţin faţă de tariful întreg; pentru ruta Constanţa - Braşov preţul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin faţă de tariful întreg, pentru ruta Iaşi - Vatra Dornei Băi preţul biletului este de 50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin faţă de tariful întreg.AGERPRES/(AS-autor: Nicoleta Gherasi, editor: Andreea Marinescu, editor online: Anda Badea)

Sursă: agerpres.ro

Legate de știri

Azerbaijan, ICESCO discuss prospects for cooperation

Azerbaijan, ICESCO discuss prospects for cooperation

President Ilham Aliyev: The country which kept our lands under occupation wanted to destroy the heritage of Azerbaijani people

President Ilham Aliyev: The country which kept our lands under occupation wanted to destroy the heritage of Azerbaijani people

AZERTAC to provide information support to Japan-Azerbaijan Year of Friendship VIDEO

AZERTAC to provide information support to Japan-Azerbaijan Year of Friendship VIDEO