UPDATE Cod galben de ceaţă în 11 judeţe, până la ora 23:00

17:15 / 2020.12.01

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis marţi mai multe atenţionări Cod galben de ceaţă densă şi vizibilitate redusă, valabile în 11 de judeţe.

Astfel, până la ora 23:00, în judeţele Argeş, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmboviţa, Gorj, Olt, Dolj, Vâlcea şi Mehedinţi se va semnala ceaţă, care determină reducerea vizibilităţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

 

UPDATE ORA 14.34 ANM a prelungit, până la ora 17:00, Codul galben de ceaţă valabil în patru de judeţe

 

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit, până la ora 17:00, atenţionările Cod galben de ceaţă densă şi vizibilitate redusă, valabile în patru de judeţe.

Astfel, în judeţele Olt, Dolj, Mehedinţi şi Teleorman se va semnala ceaţă, care determină reducerea vizibilităţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

 

UPDATE ORA 10.07 Judeţe din Oltenia şi Moldova, sub Cod galben de ceaţă în orele următoare

 

Localităţi din judeţe situate în Moldova şi Oltenia sunt vizate de noi avertizări nowcasting Cod galben de ceaţă, emise marţi de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Potrivit meteorologilor, se vor semnala ceaţă şi vizibilitate redusă chiar sub 50 de metri până la ora 12:00 în judeţele Gorj, Olt, Dolj, Mehedinţi, Giurgiu, Teleorman, Botoşani, precum şi în zonele joase ale judeţelor Suceava şi Neamţ.

 

ORA 09.08 Cod galben de ceaţă în 11 judeţe, până la ora 10:00

 

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică dimineaţa mai multe atenţionări Cod galben de ceaţă densă şi vizibilitate redusă, valabile în 11 de judeţe.

Astfel, până la ora 10:00, în judeţele Cluj, Mureş, Harghita, Gorj, Olt, Dolj, Mehedinţi, Argeş, Giurgiu, Teleorman, Dâmboviţa se va semnala ceaţă, care determină reducerea vizibilităţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. Fenomene asociate : depunere de chiciură.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.AGERPRES/(AS - editor: Mihaela Dicu, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursă: agerpres.ro

Legate de știri

Cătălin Drulă: PNL aplică metode securistice în Dumbrăviţa, judeţul Braşov /  Miza, să nu se realizeze cvorumul de validare a referendumului, singura şansă ca primarul să mai scape cu funcţia

Cătălin Drulă: PNL aplică metode securistice în Dumbrăviţa, judeţul Braşov / Miza, să nu se realizeze cvorumul de validare a referendumului, singura şansă ca primarul să mai scape cu funcţia

Probele scrise ale examenului de bacalaureat încep luni cu examenul la Limba şi literatura română

Probele scrise ale examenului de bacalaureat încep luni cu examenul la Limba şi literatura română

Două cabinete medicale de asistenţă primară şi servicii de sănătate mintală destinate refugiaţilor, deschise de luni, la Romexpo

Două cabinete medicale de asistenţă primară şi servicii de sănătate mintală destinate refugiaţilor, deschise de luni, la Romexpo