Alba: Doi răniţi în accidentul de pe DJ 107F, internaţi

15:17 / 2020.01.04

Două persoane, o femeie de 80 de ani şi un bărbat de 77 de ani, dintre cele cinci rănite în accidentul produs sâmbătă dimineaţă pe DJ 107F, pe raza localităţii Lunca Mureşului, în care a fost implicat un microbuz, au rămas internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia.

"O femeie, în vârstă de 80 de ani, prezintă fracturi de arcuri costale, în partea stângă, o fractură cu minimă deplasare de bazin şi a rămas internată în cadrul secţiei de chirurgie. Primeşte tratament de specialitate", se arată într-o informare transmisă AGERPRES de către Biroul de Presă al SJU Alba Iulia.

De asemenea, un bărbat, în vârstă de 77 de ani, diagnosticat cu policontuzii (contuzie hemitorace stâng şi traumatism cranian), va fi ţinut în observaţie medicală.

O a treia persoană adusă la UPU Alba Iulia, un bărbat în vârstă de 72 de ani, prezintă fractură costală şi fractură de claviculă. "A fost supus unor investigaţii medicale, a primit tratament corespunzător şi va urma, în continuare, tratament la domiciliu. Nu este necesară internarea", mai arată sursa citată.

Cinci persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a răsturnat, sâmbătă dimineaţă, pe DJ 107F, pe raza localităţii Lunca Mureşului, victimele fiind transportate la spitalele din Alba Iulia şi Aiud. În autovehicul se aflau opt persoane.

La faţa locului au fost trimise, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, două ambulanţe şi două echipaje SMURD.

Dintre cele cinci persoane rănite, două au fost transportate la CPU Aiud. AGERPRES/(AS - autor: Marinela Brumar, editor: Florin Marin, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursă: agerpres.ro

Legate de știri

Cătălin Drulă: PNL aplică metode securistice în Dumbrăviţa, judeţul Braşov /  Miza, să nu se realizeze cvorumul de validare a referendumului, singura şansă ca primarul să mai scape cu funcţia

Cătălin Drulă: PNL aplică metode securistice în Dumbrăviţa, judeţul Braşov / Miza, să nu se realizeze cvorumul de validare a referendumului, singura şansă ca primarul să mai scape cu funcţia

Probele scrise ale examenului de bacalaureat încep luni cu examenul la Limba şi literatura română

Probele scrise ale examenului de bacalaureat încep luni cu examenul la Limba şi literatura română

Două cabinete medicale de asistenţă primară şi servicii de sănătate mintală destinate refugiaţilor, deschise de luni, la Romexpo

Două cabinete medicale de asistenţă primară şi servicii de sănătate mintală destinate refugiaţilor, deschise de luni, la Romexpo